Ka-in is in augustus 2018 gelanceerd in Amsterdam. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige Koreaanse huidverzorgings- en beautyproducten.

Mijn naam is Julia en ik ben curator van de K-Beauty selectie van Ka-in.

Ik ben opgegroeid in een typisch Koreaans gezin en heb op zeer jonge leeftijd van mijn moeder en mijn twee oudere zussen veel geleerd over het belang van een goede huidverzorging. Terugkijkend op deze tijd ben ik ze zeer dankbaar hiervoor!

Sinds mijn tienerjaren ben ik een liefhebber van huidverzorging en ben ik altijd op zoek geweest naar goede huidverzorgingsproducten. Het was lastig om erachter te komen wat het best werkte voor mijn droge, gecombineerde huid, totdat een reis naar Korea 10 jaar geleden om familieleden te bezoeken alles veranderde. Ik ontdekte dat Koreaanse huidverzorgingsproducten erg effectief en innovatief zijn. Verder gebruiken de K-Beauty merken natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologiën. Sindsdien ben ik een trouwe K-beauty fan en heb ik de voordelen ervan uit eerste hand ervaren.

Ka-in begon om zeer praktische redenen. Nadat ik vanuit Canada naar Nederland was verhuisd, vond ik het moeilijk om mijn favoriete K-Beauty producten te vinden en het aanbod was zeer beperkt. Ik wilde gemakkelijkere toegang tot Koreaanse huidverzorgingsproducten, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn vrienden en leeftijdsgenoten die worstelden met huidproblemen zoals acne, droge huid, huiduitslag en roodheid.

Mijn simpele zoektocht naar mijn favoriete Koreaanse skincare producten leidde tot Ka-in (wat in het Koreaans ‘schoonheid’ betekent). De online shop werd officieel gelanceerd in augustus 2018, maar de passie en interesse in K-Beauty was al jaren in de maak.

Vraag me gerust om tips en bedankt voor je bezoek aan onze website!e-mail: info@ka-in.nl

Postadres: Ka-in, Box C2825, Keurenplein 41, 1069CD Amsterdam, Nederland
KvK nr: 64239160 | BTW nr: NL002378234B84